Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Επίσκεψη των Ευελπίδων IV Τάξεως στην έδρα της 1ης Στρατιάς ...

Τους υποδέχτηκε ο Διοικητής Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης.



Την έδρα της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα επισκέφτηκαν οι σπουδαστές IV Τάξεως της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού, συνοδευόμενοι από το Διοικητή τους Υποστράτηγο Χρήστο Καρυώτη και αξιωματικούς της Σχολής.
Τους σπουδαστές υποδέχτηκε ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και τους έγινε ενημέρωση επί των επιχειρησιακών θεμάτων της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ και του Επιχειρησιακού Στρατηγείου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (ΕΣΕΕΕ) από επιτελείς. Τέλος, και ως είθισται, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου από τον Αρχηγό της IV Τάξεως των Ευελπίδων στο Μνημείο πεσόντων της Στρατιάς.
Σημειώνεται ότι παραδοσιακώς οι τεταρτοετείς Ευέλπιδες πραγματοποιούν ενημερωτικές επισκέψεις στις έδρες των μειζόνων σχηματισμών κυρίως του ΣΞ, αλλά και των άλλων Κλάδων, προκειμένου και ενόψει της αποφοιτήσεώς τους από τη Σχολή, να έχουν μία – ει δυνατόν – σφαιρικότερη εικόνα των σχηματισμών όπου σε λίγους μήνες θα πάνε να υπηρετήσουν.


Λ.Σ.Μ.









































































.inewsgr.com/292/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com