Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Απάντηση του ευρωβουλευτή και στρατηγού ε.α. Ελευθέριου Συναδινού σε δημοσιεύματα του Τύπου .....





Απάντηση δίνει ο στρατηγός ε.α. και ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ε. Συναδινός  σε άρθρο της εφημερίδας «Παρασκήνιο» το οποίο αναδημοσιεύτηκε από ιστοσελίδα και στο οποίο κατηγορείται ότι «στρατολογεί» στρατηγούς για την Χρυσή Αυγή. Πιο συγκεκριμένα ο στρατηγός απαντά:  
"Κύριοι
Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω που κτυπώντας με, με κάθε τρόπο από την ιστοσελίδα σας συντελέσατε, κατά το μέρος που σας αναλογεί, ώστε να εκλεγώ πρώτος Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Μετά από αυτό θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι Έλληνες είναι σκεπτόμενοι, ξύπνησαν και σταμάτησαν να άγονται και να φέρονται από οιονδήποτε.
Στο θέμα μας τώρα.
Σε χθεσινό σας δημοσίευμα (του Χ. Καπούτση) με τίτλο «Ο απόστρατος που "στρατολογεί" στρατηγούς για την Χρυσή Αυγή» μεταξύ των άλλων αναφέρεται ότι:
«Σύμφωνα με εκτιμήσεις κύκλων του Υπουργείου Εθνικής, οι στρατιωτικοί, απόστρατοι και εν ενεργεία, που ψήφισαν Χ.Α. , πιθανόν να ανήκουν στις εξής κατηγορίες.
1. Είναι οι θαυμαστές του απριλιανού- στρατιωτικού χουντικού καθεστώτος, ως πολιτικο-ιδεολογικό κυβερνητικό σχήμα.
2. Όσοι θεώρησαν ότι η ψήφος τους είναι τιμωρητική ψήφος στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ , επειδή η Κυβέρνηση μείωσε μισθούς και συντάξεις των στρατιωτικών.
Οι στρατιωτικοί, εν ενεργεία και απόστρατοι, που ψήφισαν τη Χ.Α., προφανώς, δεν ενοχλούνται, από τον Φασιστικό και Εγκληματικό προσανατολισμό της Χ.Α. και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα.
Σε επιτομή της ιστορίας του Στρατού, που εκδόθηκε από το ΓΕΣ, αναφέρονται, οι στρατιωτικοί, θύματα των Γερμανών και Ιταλών φασιστών στην Ελλάδα της περιόδου 1940-44. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΓΕΣ, 79.743 ήταν οι νεκροί αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες, που έπεσαν από τα όπλα των Ιταλών φασιστών και των ναζί της Γερμανίας. Τι έχουν να πουν οι στρατηγοί χρυσαυγίτες ευρωβουλευτές, στους συναδέλφους τους , τα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας;»
Στο προαναφερθέν άρθρο, τόσον ο συγγραφέας όσον και το ιστολόγιό σας στο οποίο δημοσιεύεται, κακόβουλα, με συνδέετε, με τον φασισμό και το Ναζισμό, ως εχθρό της Πατρίδος μου κατά τον Β’ ΠΠ. Επιπλέον, με προσβάλλετε όταν προσπαθείτε να παρουσιάσετε αντιπαρατιθέμενο εμένα, έναν Απόστρατο Έλληνα Αξιωματικό με τους νεκρούς Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της ενδόξου εκείνης περιόδου της Ιστορίας μας, τους οποίους συνειδητά τιμώ και σέβομαι, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μου και δεν τους θυμάμαι μόνο για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Υπηρέτησα την Πατρίδα μου ως Έλλην Αξιωματικός και συνεχίζω να υπηρετώ την Ελλάδα και μόνο αυτή. Ως εκ’ τούτου, θεωρώ ότι, το δημοσίευμά σας είναι υβριστικό και συκοφαντικό επιφυλασσόμενος παντός Ποινικού και Αστικού νομίμου δικαιώματός μου.
Και λίγα λόγια επί της ουσίας.
Οι 79.743 «νεκροί Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες που έπεσαν από τα όπλα του Ιταλικού φασισμού και Ναζί της Γερμανίας» επετέλεσαν το καθήκον τους απέναντι της Ελληνικής Ιστορίας, αλλά και ευρέθησαν πανέτοιμοι να αγωνισθούν τόσον υλικώς όσον κυρίως ψυχικώς και πνευματικώς υπό την ηγεσία του τότε Κυβερνήτου Ιωάννη Μεταξά. Τόσον αυτοί, οι οποίοι έπεσαν όσο και οι λοιποί, που συνέχισαν τον αγώνα έως της τελικής Νίκης.
Η νεολαία εκείνη ΠΙΣΤΕΥΕ, γι’ αυτό και αγωνίσθηκε και νίκησε και μέσα από τη νεολαία της εποχής εκείνης ξεχώρισαν μεταξύ των άλλων τόσο ο Μίκης Θεοδωράκης όσο και ο Μανώλης Γλέζος. Αλλά βέβαια, το Έθνος τότε είχε Κυβερνήτες που ενέπνεαν, αλλά ήξεραν να λένε και ΟΧΙ.
Όλα αυτά δε θα τα έλεγα στους 79.743 νεκρούς Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της περιόδου 1940-44 αλλά αντίθετα αν μπορούσαν θα μας τα υπενθύμιζαν Εκείνοι. Εκείνοι και τα γνώριζαν και τα πίστευαν, γι’ αυτό και θυσιάστηκαν πολεμώντας για την Πατρίδα, τη Θρησκεία και την Οικογένειά τους.
Γι’ αυτό αγωνιζόμενος για τα ίδια ιδανικά της γενιάς του ΟΧΙ ενάντια σε ένα νέο και πιο ύπουλο εχθρό της Πατρίδος μας σήμερα, αισθάνομαι ότι τιμώ τόσο τους 79.743 νεκρούς της περιόδου 1940-1944, όσο και τους 474 Αξιωματικούς, 2.117 Οπλίτες Ενόπλων Δυνάμεων, 133 Αξιωματικούς Χωροφυλακής, 52 Αξιωματικούς Αστυνομίας Πόλεων, 4 Αξιωματικούς Πυροσβεστικής, 143 Οπλίτες Χωροφυλακής, 398 Υπαξιωματικούς Αστυνομίας Πόλεων, 382 Χωροφύλακες, 140 Αστυφύλακες, 5 Πυροσβέστες και 56.373 σφαγιασθέντες μόνο κατά τη κουμμουνιστική θηριωδία του Δεκεμβρίου 1944, οι οποίοι έχουν πάψει εσκεμμένως μονίμως να μνημονεύονται.
Βλέπετε η μοίρα των Ελλήνων Πατριωτών, όπως αυτών που συστρατεύονται με τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή είναι να μάχονται κάθε εχθρό του Έθνους και κάθε μορφής και χρώματος ολοκληρωτισμό. Πόσοι άραγε από τους υπερδημοκράτες και διεθνιστές μπορούν να πουν το ίδιο;
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής
Του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.












































defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com