Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ – Θυροκολλήθηκε το διάταγμα για την διάλυση της Βουλής ...





Θυροκολλήθηκε πριν από λίγη ώρα η εντολή λήξης των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής, που οδηγεί στην μετάβαση του σώματος σε θερινά τμήματα.
 Προηγούμενη ενημέρωση:
Στις 18.00 θυροκολλείται διάταγμα για την διάλυση της Βουλής…
Έτσι αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής.
Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών φαίνεται να επιβεβαιώνεται με την κυβέρνηση να προχωρά άμεσα στη διακοπή των εργασιών της Ολομέλειας του σώματος και στη μετάβαση σε θερινά τμήματα.
Η θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος που θα λήξει τις εργασίες της Ολομέλειας και θα ανακοινώσει τις εργασίες των θερινών τμημάτων αναμένεται εντός της ημέρας γύρω στις 18.00 το απόγευμα.
Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος συναντήθηκε για το θέμα με τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ζήτησε να μην προχωρήσει μια τέτοια απόφαση, η οποία πάντως ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της κυβέρνησης.
«Καταγγέλλουμε αυτές τις προθέσεις της κυβέρνησης, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι πάμε αιφνιδιαστικά και εσπευσμένα σε λήξη της Συνόδου» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «εμείς θεωρούμε πως αν η κυβέρνηση θέλει να κλείσει την Ολομέλεια, αυτό θα πρέπει να γίνει μόνο για εκλογές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com