Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Κλιμακώνει η Άγκυρα, κοιμάται η Αθήνα… Κοινή τουρκική άσκηση με το ψευδοκράτος!





Άρχισε στα κατεχόμενα της Κύπρου η παράνομη άσκηση έρευνας και διάσωσης με την επωνυμία «Μάρτυρας ανθυπολοχαγός Caner Gönyeli».
Η πρώτη φάση της άσκησης πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα σε περιοχή κοντά στο κάστρο…
του Αγίου Ιλαρίωνα στα κατεχόμενα, με τη συμμετοχή πολιτικών και στρατιωτικών ομάδων έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας και του ψευδοκράτους.
Την άσκηση παρακολούθησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, ο τέως ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ο λεγόμενος πρωθυπουργός Οζκάν Γιοργκαντζίογλου, ο Τούρκος «πρέσβης» Halil İbrahim Akca και παρατηρητές από το Πακιστάν, το Μπαχρέιν, τη Σρι Λάνκα και την Γκάμπια.
Ο λεγόμενος διοικητής των δυνάμεων ασφαλείας στα κατεχόμενα υποστράτηγος Baki Kavun σε ομιλία του είπε ότι στόχος της άσκησης είναι η βελτίωση του συντονισμού και της συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και ψευδοκράτους στα θέματα έρευνας και διάσωσης.
Η δεύτερη και τρίτη φάση της άσκησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο θαλάσσιο χώρο της κατεχόμενης Αμμοχώστου.






































http://www.makeleio.gr/?p=108369#more-108369

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com