Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΥΕΘΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΛΕΝΕ "ΟΧΙ" ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ...




Κοινή στάση κράτησαν τα υπουργεία Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου αλλά και εξωτερικών στην πρόκληση των διοργανωτών της  Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για τον τερματισμό της σεξουαλικής Βίας σε συγκρούσεις.
Όπως έγινε γνωστό στη σύνοδο θα μετάσχουν τα Σκόπια με την ονομασία «Μακεδονία» . Ύστερα από αυτό τόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης  Αβραμόπουλος όσο και οKύπριος υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαϊδης ακύρωσαν τη συμμετοχή τους. Αρχικά είχε ζητηθεί από το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών να γίνει διόρθωση του ονόματος αλλά βέβαια το τελευταίο αρνήθηκε με αποτέλεσμα την ακύρωση της συμμετοχής. Έτσι οι Σκοοπιανοί θα πλασαριστούν για άλλη μια φορά ως «Μακεδόνες» σε ένα διεθνές συνέδριο.
























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com