Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητικός ο διορισμός Στουρνάρα ...




Για δρομολογούμενη τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή τους, σχολιάζοντας πως πρόκειται για προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης, που δεν νομιμοποιείται να λαμβάνει τόσο κρίσιμες αποφάσεις χωρίς τη συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
 
«Η δρομολογούμενη τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στη θέση του Διοικητή της ΤτΕ είναι μια προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης που δεν λαμβάνει υπόψη της τους πολιτικούς συσχετισμούς και την αναγκαιότητα διαβούλευσης για μια τόσο σημαντική θέση», τονίζεται στην ανακοίνωση. 
 
«Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να λαμβάνει τόσο κρίσιμες αποφάσεις χωρίς τη συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ούτε να θεωρεί ότι δεσμεύει την επόμενη κυβέρνηση με μια τέτοια απόφαση», τονίζεται ακόμη. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com