Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ηλικιωμένος Βορειοηπειρώτης τα «έψαλλε» στον Σαμαρά για την διακοπή των συντάξεων ΟΓΑ ...



Μια... απρόοπτη συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, καθώς περπατούσε μαζί με τους νέους υπουργούς από το Προεδρικό Μέγαρο προς τη Βουλή. Ήρθε... αντιμέτωπος με έναν Βορειοηπειρώτη συνταξιούχο.

Μόλις είχε τελειώσει η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης και ο Αντώνης Σαμαράς με βήμα ταχύ τέθηκε επικεφαλής της... πομπής που ξεκίνησε από το Προεδρικό Μέγαρο με προορισμό τη Βουλή και τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. 
«Ακολουθήστε με έχω γρήγορο βήμα» είπε ο πρωθυπουργός, αλλά λίγο μετά «αναγκάστηκε» να σταματήσει.
Αιτία, η συνάντηση με έναν Βορειοηπειρώτη πρώην συνταξιούχο του ΟΓΑ, που αφού τον αγκάλιασε και τον φίλησε στην συνέχεια... του τα είπε ένα χεράκι για τις διακοπές των συντάξεων στους Ομογενείς από την Βόρειο Ηπειρο και το γεγονός πως εκείνος και η σύζυγός του πρέπει να ζήσουν με 200 ευρώ! 
«Είναι αμαρτία να μου κόβετε την μικρή σύνταξη που παίρνω», είπε στον πρωθυπουργό ο Βορειοηπειρώτης Χρήστος Λιώλης, απόγονος του θρυλικού οπλαρχηγού της Βορείου Ηπείρου Θύμιου Λιώλη.
Ο Αντώνης Σαμαράς αγκάλιασε τον ηλικιωμένο Βορειοηπειρώτη και του απάντησε: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε». Στη συνέχεια τον φίλησε στο μάγουλο και προχώρησε προς τη Βουλή.
Μετά το τετ α τετ με τον πρωθυπουργό ο κ. Λιώλης μιλώντας σε δημοσιογράφους εξήγησε ότι διαμαρτυρήθηκε για την εξολοκλήρου διακοπή των συντάξεων του ΟΓΑ προς του βορειοηπειρώτες υπερήλικες και την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. «Επαιρνα 200 από τον ΟΓΑ μου τα κόψανε. Δεν έχω τίποτα, πως θα ζήσω; Είχε αναπηρία η γυναίκα μου, την κόψανε (τη σύνταξη)», είπε μεταξύ άλλων.


















aftonomi.gr/koinonia/dromena/item/3938

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com