Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ελεύθερος χωρίς όρους ο βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ...





Ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο ο Χ.Αλεξόπουλος, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής μετά την απολογία του στις ανακρίτριες.  Η δήλωση μεταμέλειας του έδωσε την ελευθερία του.
Ο κ. Αλεξόπουλος αρνείται όσα του αποδίδονται στο κατηγορητήριο που συνέταξαν σε βάρος του οι κυρίες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου σχετικά με την παράνομη δράση στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής, που εκλέχθηκε με το κόμμα της ΧΑ, αποχώρησε πριν λίγο καιρό από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, καταγγέλλοντας ότι η Χρυσή Αυγή εφάρμοζε πρακτικές που αμαυρώνουν τις αξίες του πατριωτισμού.
Αύριο, ενώπιον των ανακριτριών της υπόθεσης έχει κληθεί να λογοδοτήσει η βουλευτής και σύζυγος του προσωρινά κρατούμενου γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com