Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Στο εδώλιο τον Γ.Τράγκα για τα 10 εκατομμύρια ευρώ ...





Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Το εν λόγω αδίκημα για το οποίο προσδιορίστηκε ήδη η εκδίκαση της υπόθεσης διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος.
 
Παράλληλα ο Γ. Τράγκας έχει ένα ακόμη ανοιχτό μέτωπο με τη δικαιοσύνη, καθώς η 16η ειδική ανακρίτρια τον ελέγχει και για κακουργηματική απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων η οποία φέρεται να ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.
 
Η διενέργεια της κύριας αυτής ανάκρισης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
 
«Είναι μια υπόθεση από το 2012 που εκκρεμεί στον ανακριτή. Έχω υποστεί αλλεπάλληλους φορολογικούς ελέγχους. Ο τελευταίος από τέσσερις ελεγκτές σε βάθος δεκαετίας. Επεβλήθη φόρος σε εμένα και τη σύζυγό μου για άτυπη δωρεά σπιτιού ο οποίος καταβάλλεται»δηλώνει ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στο όλο θέμα. 
 
 





























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com