Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δημοσκόπηση Pulse: Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ με 2,5%, τρίτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος ...







Kυλιόμενη δημοσκόπηση της Pulse RC για topontiki δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ κατά 2,5% τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων.
Επιπλέον, δείχνει αυξητική τάση των ποσοστών της...ΔΗΜΑΡ στο 2,5% (από 2%) και της...Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό (Βύρων Πολύδωρας, Χρήστος Ζώης), η οποία πρώτη φορά ανιχνεύεται σε ποσοστό 1%.
Σταθερά σε σύγκριση με το προηγούμενο κύμα αποτελεσμάτων εμφανίζονται ο Λαϊκός Σύνδεσμος (8,5%), οι ΑΝ.ΕΛΛ. (4%) και ο ΛΑΟΣ (1%).
Πτωτική τάση εμφανίζουν η Ελιά και η "Ποταμιά" στο 7% (από 7,5%), το ΚΚΕ στο 6% (από 6,5%), οι Οικολόγοι Πράσινοι στο 1,5% (από 2%), οι Γέφυρες και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο 1% (από 1,5%), οι Αναποφάσιστοι στο 6% (από 6,5%) και το Λευκό / Αποχή στο 3,5% (από 4,5%).

































































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com