Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

ΔΣΑ: Να καταβληθούν τα οδοιπορικά στους δικαστικούς αντιπροσώπους ...

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τους συναρμόδιους υπουργούς (Δημήτριο Σταμάτη υπουργό Επικρατείας, Ιωάννη Στουρνάρα υπουργό Οικονομικών, Ιωάννη Μιχελάκη υπουργό Εσωτερικών και Χαράλαμπο Αθανασίου υπουργό Δικαιοσύνης), να επιλύσουν άμεσα το ζήτημα των οδοιπορικών εξόδων («διά της καταβολής αυτών») των δικαστικών αντιπροσώπων που έχουν διορισθεί εκτός του νομού Αττικής, καθώς τα σχετικά έξοδα τα πληρώνουν από την τσέπη τους.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΣΑ, «με δεδομένο ότι δεν προβλέφθηκε κατά την έκδοση των διατακτικών η σχετική δαπάνη για τη μετάβαση στον τόπο όπου ανέλαβαν καθήκοντα για την Κυριακή 25.5.2014 -όταν μαζί με το β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών διεξάγονται και οι Ευρωεκλογές- υποχρεώνεται ο ίδιος ο δικαστικός αντιπρόσωπος να χρηματοδοτήσει εξ ιδίων πόρων τη μετάβασή του στα εκλογικά τμήματα διορισμού του, ενώ μεγάλη μερίδα δικηγόρων αδυνατεί να προβεί σε αυτή τη δαπάνη, ώστε να καθίσταται ανέφικτη εξ αυτού του λόγου η παρουσία του σε αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr