Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ Ν.Δ.




Από αύριο Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή οπότε θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ο Βουλευτής κ. Νίκος Σηφουνάκης θα βρίσκεται στη Μυτιλήνη. Αύριο ο κ. Σηφουνάκης θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στις 8 μμ στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο» για την «Ελιά», η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λέσβου, με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Γ. Βερνίκο και Π. Ιωακειμίδη.
Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του Α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Σηφουνάκης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, την ωριμότητα και την υπευθυνότητα που επέδειξε το εκλογικό σώμα, καθώς και ότι το «βαλλόμενο» σήμερα ΠΑΣΟΚ, που θυσιάστηκε για να παραμείνει η Ελλάδα όρθια στην Ευρώπη και στο Ευρώ, διατηρεί  βαθιές και ζωντανές τις ρίζες του μέσα στον ελληνικό λαό. Παρά τα προβλήματα που καθημερινά βιώνει ο κόσμος,  εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης, ούτε οι «μαθητευόμενοι μάγοι» του ΣΥΡΙΖΑ, που επαγγέλλονται την θολούρα και την αβεβαιότητα, ούτε οι νταήδες της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με την μισαλλοδοξία και την ξενοφοβία τους,  κατάφεραν να παρασύρουν τους ψηφοφόρους. 
Το ίδιο εκτιμώ θα πράξει με νηφαλιότητα ο ελληνικός λαός και τούτη την Κυριακή, προκειμένου να διαφυλάξει την σταθερότητα και την πορεία προς την ανάκαμψη, που ήδη ξεκίνησε και δειλά -  δειλά άρχισαν να διαφαίνονται τα αποτελέσματα των θυσιών που του επιβλήθηκαν. 
Καλώ τους πολίτες αξιολογώντας την κρισιμότητα των καιρών και την ανάγκη η χώρα να αποφύγει άλλες περιπέτειες, να δώσουν τη μάχη και να εμπιστευθούν το ΠΑΣΟΚ και την Ελιά, συμμετέχοντας ενεργά στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών και ψηφίζοντας την Ελιά για την Ευρωβουλή. 
Ιδιαίτερα στον  Δήμο Λέσβου, καλώ τους πολίτες να στηρίξουν μία προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους, κοινής αποδοχής και υπεράνω κομμάτων, τον υποψήφιο δήμαρχο Φωτή Ξύδα, ώστε να αποφευχθεί ο πολιτικαντισμός και η απραξία, που είχε καταδικαστεί ο τόπος μας, αλλά και το ενδεχόμενο οι κρυπτόμενοι σήμερα Χρυσαυγίτες στο άλλο ψηφοδέλτιο (έτσι φαίνεται να το αντιλαμβάνεται η κοινή γνώμη) να βρεθούν αύριο πανίσχυροι στη Δημοτική Αρχή! 











































http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/stirixi-sifoynaki-ston-foti-xyda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com