Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: O μπρατσαράς Ο.Υ.ΚΑΣ γιος του Μπαλτάκου γρονθοκόπησε άγρια τον ηλικιωμένο βουλευτή της Χ.Α Αρβανίτη...





Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν ο γιος του Παναγιώτη Μπαλτάκου, που υπηρετεί στο λιμενικό, κυριολεκτικά έπαιξε ξύλο με χρυσαυγίτες βουλευτές, στον πρώτο όροφο, έξω από την πόρτα της αίθουσας συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υιός Μπαλτάκος εισέβαλε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονται δίπλα, χαστούκισε δυο φορές τον βουλευτή της ΧΑ, Μιχάλη Αρβανίτη, κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και έριξε γροθιές στον Νίκο Κούζηλο.

Όταν οι βουλευτές ρωτήθηκαν γιατί δεν αντέδρασαν, απάντησαν ότι αιφνιδιάστηκαν γιατί… τον πέρασαν για στέλεχος της ΧΑ, λόγω της εμφάνισής του…

Για να λήξει το επεισόδιο χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας, αλλά και του πατέρα του.

Αποχωρώντας ο νεαρός φώναζε: "Γ@μώ τη Χρυσή Αυγή".

Χρυσή Αυγή: Παρακρατικός χτύπησε βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή

Πριν από λίγο σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στους διαδρόμους της Βουλής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Νεαρό άτομο προσέγγισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρβανίτη, Κούζηλο και Ζησιμόπουλο και αφού τους έβρισε χυδαία, χτύπησε τον κ. Μιχάλη Αρβανίτη.
Αυτήν την στιγμή κατατίθεται άμεσα μήνυση στο Φρουραρχείο της Βουλής, ώστε ο παρακρατικός της χούντας Σαμαρά να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη.

















topontiki.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com