Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

"Ανάσταση" στο Πολεμικό Ναυτικό που "δυναμώνει" στο Αιγαίο! Τι την προκάλεσε ...



Στο Πολεμικό Ναυτικό κάτι έχει αρχίσει να κινείται και φλέγοντα θέματα δεν ανακοινώνονται απλά ,λύνονται κιόλας. Η πρώτη νέα μπαταρία τοποθετείται σε υποβρύχιο του Στόλου μας και αυτό για την ελληνική πραγματικότητα ,είναι μεγάλη είδηση!

Το υποβρύχιο ΤΡΙΤΩΝ είναι το πρώτο υποβρύχιο που επιτέλους μετά από πέντε χρόνια θα έχει νέα μπαταρία και συνεπώς νέες δυνατότητες, αφού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έπλεε με …”πατέντες” . Το υποβρύχιο ΤΡΙΤΩΝ θα είναι πιθανότατα αυτό που θα αναλάβει και την αποστολή προστασίας του αμερικανικού πλοίου πάνω στο οποίο θα καταστρέφονται τα χημικά όπλα της Συρίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες  η ταχύτητα με την οποία τοποθετήθηκε η πρώτη μπαταρία δεν έχει να κάνει με την αποστολή στην Μεσόγειο. Όπως επισημαίνουν πηγές του ΠΝ και οι υπόλοιπες πέντε μπαταρίες θα τοποθετηθουν στα υποβρύχιά μας πολύ συντομότερα απ΄ ότι υπολογιζόταν, αφού και η εταιρεία που ανέλαβε την αντικατάστασή τους ανταποκρίνεται θετικά .

Η ουσιαστική επιχειρησιακή “αναζωογόνηση” των υποβρυχίων 209 κρίνεται επείγουσα από το ΠΝ αυτή τη περίοδο που η κατάσταση στο Αιγαίο είναι τουλάχιστον “περίεργη”. Αν κατορθώσει το ΠΝ να παραλάβει έστω ένα από τα 214 μέσα στον χρόνο όπως φιλοδοξεί ο Α/ΓΕΝ, τότε πολλά αλλάζουν στο Αιγαίο προς το καλύτερο για εμάς.




























































οonalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com