Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ποιοι αριθμοί αφήνουν άϋπνους τους στρατηγούς και ζητούν 18μηνη θητεία;





Στο ΓΕΣ μπορεί να άλλαξε ο Αρχηγός ωστόσο το μέγα θέμα που απασχολεί είναι τι θα γίνει με την θητεία. Για να ακριβολογούμε, με την αύξηση της θητείας.
Ο νέος Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς έχει πλήρη εικόνα για τις επανδρώσεις που έχουν μονάδες κρίσιμες για την εθνική ασφάλεια της χώρας. Κι επειδή η σχέση που έχει με τον Αβραμόπουλο είναι καλή δεν έχει μασήσει τα λόγια του κι έχει πει αλήθειες και νούμερα τα οποία μάλλον έχουν κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους .
Το ερώτημα είναι βέβαια ποιος υπουργός και ποια κυβέρνηση θα τολμήσουν να πουν ότι προχωρούν τώρα σε αύξηση θητείας την οποία οι στρατηγοί θέλουν στους 18 μήνες !
Ο Αβραμόπουλος να πάρει τέτοια πρωτοβουλία θεωρείται απίθανο αφού είναι ένα μέτρο άκρως δυσάρεστο και για τους νέους αλλά και για τις οικογένειές τους.
Από την άλλη όμως η κατάσταση με τις επανδρώσεις έχει φθάσει στο “μη περαιτέρω”; Τι θα επικρατήσει; Η λογική του πολιτικού κόστους ή η αναγκαιότητα;





































http://armynews.gr/?p=19117

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com