Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Δ. Παπαδημούλης: Να έρθουν αμέσως στη Βουλή Σαμαράς, Δένδιας, Μπαλτάκος (βίντεο) .....




«Μείζον θέμα για την ελληνική δημοκρατία και την κυβέρνηση» προκύπτει όπως είπε, ο Δημ. Παπαδημούλης στη Βουλή, μετά το βίντεο με που ήρθε στη δημοσιότητα με τη συνομιλία Κασιδιάρη – Μπαλτάκου.
«Δεν μπορεί να συνεχίσει η Βουλή να λειτουργεί σαν να μην έγινε τίποτα» συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπους του ΣΥΡΙΖΑ και απαίτησε να έρθουν στην Βουλή όλοι οι εμπλεκόμενοι, Μπαλτάκος, Δένδιας, καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, να συζητήσουν τα σοβαρά θέματα δημοκρατίας που έχουν ανακύψει, τη διάκριση των εξουσιών και ειλικρινούς και συνεπούς καταπολέμησης του νεοναζιστικού φαινομένου. 
«Δεν ξεπλένεται η κυβέρνηση με ενδεχόμενη παραίτηση Μπαλτάκου, γιατί ο ίδιος βρίσκεται σε υψηλή θεσμική θέση, κυρίως όμως γιατί εμπλέκονται κορυφαίοι υπουργοί καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός» είπε ο Δημ. Παπαδημούλης.
Να σημειωθεί ότι ο Π. Κουκουλόπουλος ζήτησε την παραίτηση Μπαλτάκου και ο Π. Καμμένος την παραίτηση της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com