Κυριακή 27 Απριλίου 2014

"Δεν πείθουν τα σακίδια και τα πενιχρά οικονομικά μέσα" .....





Δριμεία επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη εξαπολύει ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη του στη Real News, αναφέροντας πως δεν τον πείθουν «τα σακίδια και τα πενιχρά οικονομικά  μέσα». Παράλληλα, ο ηθοποιός κατηγόρησε το δημοσιογράφο ότι προσέφερε «ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής».
«Ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό δίπλα σε ποτάμι, όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες βουτάω. Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη του ο Λάκης Λαζόπουλος.
Ο ηθοποιός παρατήρησε πως τα μέσα ενημέρωσης έχουν αγκαλιάσει το Ποτάμι σε υστερικό βαθμό, αφού του παραχωρούν προεκλογικό χρόνο όχι με βάση κάποιο εκλογικό αποτέλεσμα αλλά με βάση των «κατευθυνόμενων» δημοσκοπήσεων.
Αναφέρει δε, ότι «από τον τρόπο που τον στηρίζει η διαπλοκή πρέπει να καταλάβει η κοινωνία το ρόλο του».
Σε ό,τι αφορά την άρνησή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθοποιός υπογραμμίζει ότι δεν είναι έτοιμος να κατέβει τώρα στην πολιτική, και ότι άλλοι μπορούν να το κάνουν αυτό καλύτερα από τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com