Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Τσίπρας: Το νέο μνημόνιο είναι το κρυφό προεκλογικό πρόγραμμα Σαμαρά ...





«Λάβαμε την επίσημη απάντηση του υπουργού Οικονομικών, στην οποία επί της ουσίας παραδέχεται ότι υπάρχει νέο μνημόνιο» δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη Realnews, επικαλούμενος την απάντηση του κ. Στουρνάρα στο αίτημα του, να κατατεθεί στη Βουλή η τελευταία συμφωνία με την τρόικα.

Ο κ. Τσίπρας προσθέτει πως «αυτή η παραδοχή κάνει κομμάτια τους ισχυρισμούς του κ. Σαμαρά ότι το μνημόνιο τελείωσε και δεν θα υπάρξει νέο».
Κατηγορεί τον κ. Στουρνάρα ότι προσβάλλει το Κοινοβούλιο, αφού στην απάντησή του λέει πως τα κείμενα αναρτώνται μετά την επικαιροποίηση τους στην ιστοσελίδα του Υπουργείο Οικονομικών.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «τωρα τάζουν έξοδο από το μνημόνιο και θα εφαρμόσουν βύθιση στο μνημόνιο. Πιάστηκαν, όμως, όπως λέει ο λαός μας, με την γίδα στην πλάτη... Το νέο μνημόνιο είναι το κρυφό προεκλογικό πρόγραμμα Σαμαρά...».
Όπως υποστηρίζει ο Αλ. Τσίπρας, προβλέπεται απελευθέρωση απολύσεων, γενίκευση της ενοικίασης των εργαζομένων ακόμα και στο Δημόσιο, κατάργηση τριετιών, κατάργηση οικογενειακών δικαιωμάτων και νέα μείωση των συντάξεων, ακόμα και των αναπηρικών.
«Η υποψηφιότητα μου για την προεδρία της κομισιόν, έχει στόχο να φέρει το θέμα της λιτότητας, του χρέους στο κέντρο της συζήτησης για την Ελλάδα. Η υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου για την ευρωβουλή, έχει στόχο να φέρει το θέμα του κατοχικού δανείου και των επανορθώσεων στο κέντρο της συζήτησης στην Ευρώπη.
Στόχος μας, να αυξήσουμε τη διαπραγματευτική θέση της χώρας, ακόμα και πριν κερδίσουμε τις εθνικές εκλογές.
Η απάντηση του λαού μας θα στεναχωρήσει την κ. Μέρκελ και τους μερκελιστές, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γιατί η Ελλάδα δεν έζησε «success story», αλλά μια τραγωδία.
Και έρχεται η ώρα που θα απαλλαγούμε από τους υπευθύνους της τραγωδίας. Για να γιατρέψουμε τις πληγές μας και να πάμε όλοι μαζί σε ένα καλύτερο αύριο.
Με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις του λαού μας, με αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει στην ιστορία αυτού του τόπου», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.


































































































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com