Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

KΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...Όσοι δεν είχαν τον “άνθρωπό” τους αποστρατεύονται !!!




Για απόλυτη “αξιοκρατία” και “τάξη” μιλάνε και φέτος, όπως κάθε χρόνο στις κρίσεις του στρατεύματος, στο Πεντάγωνο. Βλέποντας τις μέχρι στιγμής αποστρατείες το εύκολο συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι όποιος δεν είχε κάποιον να…πει την καλή του τη κουβέντα…πήγε σπίτι. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση η αποστρατεία του υπαρχηγού Στόλου του υποναύαρχου Κονιδάρη ο οποίος αν και κατά γενική ομολογία είναι εξαιρετικός αξιωματικός αποστρατεύθηκε!
Όταν είσαι γιος μάγειρα του εμπορικού ναυτικού και δεν έχεις “παίξει” ποτέ με κόμματα ,βουλευτές και υπουργούς δεν έχεις καμία τύχη ακόμη κι αν είναι…ο Νέλσον!
Ο Κονιδάρης είναι το πρώτο χαρακτηριστικό παράδειγμα που έχουμε εντοπίσει. Υπάρχουν κι άλλα για τα οποία τα πούμε …












http://armynews.gr/?p=17401

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com