Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ της Alco:ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,Χ.Α.--Στο 6,4% το Ποτάμι – Παίρνει ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ...



Στην πρώτη δημοσκόπηση μετά την ανακοίνωση της κίνησης του Σταύρου Θεοδωράκη “Το Ποτάμι” συγκεντρώνει ρεαλιστικά ποσοστά, ενώ φαίνεται πως αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. 
Από την εκλογική διαδικασία των ευρωεκλογών δηλώνει πως θα απέχει το 7,2%, ενώ οι αναποφάσιστοι σε υψηλά ποσοστά φτάνουν στο 13,6%. 



Τα αντίστοιχα ποσοστά πρόθεσης ψήφου στις ευρωεκλογές με αναγωγή στα έγκυρα:

Ν.Δ. : 22,3%
ΣΥΡΙΖΑ: 23,3%
ΠΑΣΟΚ: 4,2%
ΑΝ.ΕΛ: 4,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,7%
ΔΗΜΑΡ: 3,1%
ΚΚΕ: 5,8%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1,7%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,2%
ΠΟΤΑΜΙ: 6,4%
ΑΛΛΟ: 4,6%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ: 15,2%


Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι από που αντλεί τα ποσοστά του το Ποτάμι. Από τη δημοσκόπηση της ALCO για το NewsIt, φαίνεται πως "Το Ποτάμι” αντλεί τις ψήφους του κυρίως από τη ΔΗΜΑΡ σε ποσοστό 12,8% και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε ποσοστό 12,1%. Μεγάλο ποσοστό ψήφων λαμβάνει και από το ΠΑΣΟΚ σε ποσοστό 8,1%, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ το αντίστοιχο ποσοστό είναι 7,7%. Πολύ μικρές είναι οι διαρροές από τη Νέα Δημοκρατία σε ποσοστό 1,9% και από το ΚΚΕ μόλις στο 1,1%. 

Στα εντυπωσιακά στοιχεία της δημοσκόπησης είναι πως ούτε ένας ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής δεν φεύγει για να ακολουθήσει το Ποτάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com