Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Σε “δυσμένεια” ο Τουρνάς για την “κόντρα” στις κρίσεις ...




Πνέουν μένεα κατά του Α/ΓΕΑ Βαγγέλη Τουρνά στο Πεντάγωνο. Η “κόντρα” που έκανε με το “καλημέρα” της ανανέωσης της θητείας του, έχει κάνει πολλούς να μιλάνε ήδη για “λάθος επιλογή” στις κρίσεις αρχηγών που έγιναν πριν από μερικές μέρες. Και εννοούν ότι θα έπρεπε να έχει ακολουθηθεί η λογική να φύγουν όλοι οι αρχηγοί.
Η στάση Τουρνά στο θέμα της παραμονής του αρχηγού ΑΤΑ Χρίστου Βαϊτση ,για τον οποίο γνώριζε ότι το υπουργικό περιβάλλον ήθελε, έχει προκαλέσει οργή. Τα σενάρια που θέλουν τον Α/ΓΕΑ να ζητά την “εξασφάλισή” του για τις επόμενες κρίσεις, είναι τα πιο λάϊτ που ακούγονται.
Το άλλο σενάριο λέει και για ΠΑΣΟΚ. Το οποίο ήθελε την παραμονή του πτέραρχου Πέτκου,που δεν ήθελαν από τον Αβραμόπουλο. Ο Τουρνάς φέρεται να έχει πει ότι αν φύγει ο Πέτκος θα φύγει υποχρεωτικά και ο Βαίτσης. Κι έτσι έμειναν και οι δύο.
Το σίγουρο είναι ότι από την χθεσινή ημέρα κρίσεων δύο είναι οι χαμένοι: ο Τουρνάς που έχει πέσει στην απόλυτη δυσμένεια και ο Κωσταράκος που φάνηκε ότι δεν ελέγχει τους αρχηγούς όπως τουλάχιστον ήθελαν να πιστεύουν κάποιοι στο Πεντάγωνο.








http://armynews.gr/?p=17466

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com