Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ...
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΠΡΟΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΓΟΥ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ/ΤΑΞΗΣ 81 ΤΗΣ ΣΣΕ
*Η. ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ/ΝΥΝ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ NRDC -GR ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ
*Ν.ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ/ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ.
*Α.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ/ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ
*ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΡΑΤΗΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΕΓΡΑΚΗΣ , ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Γ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.
ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΦΕΡΟΥΣ
ΩΣ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ Α. ΜΑΝΩΛΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.
ΩΣ ΝΕΟ ΑΥ/ΓΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΙΚΟ ΔΕΒΕΤΖΗ/ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ NRDC-GR
ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΟΝ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΗΛΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ. Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
ΣΤΟ Δ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ /ΞΑΝΘΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Χ.ΧΑΛΚΙΔΗΣ
ΣΤΗΝ ΑΣΔΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΕΛΕΓΡΑΚΗΣ, ΕΝΩ ΩΣ ΒΥ/ΓΕΣ Ο ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥ/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΕΝΩ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Ο ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΩΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr