Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

"Σβήνουν" από το ΠΝ την "εποχή Χρηστίδη"! Ακατανόητες αποστρατείες ικανότατων αξιωματικών ...



Η περίοδος της Αρχηγίας του ναυαρχου Κοσμά Χρηστίδη στο ΓΕΝ φαίνεται ότι πρέπει να σβηστεί οριστικά και αμετάκλητα. Η επιλογή του κ.Χρηστίδη να σεβαστεί το βάρος των γαλονιών που φορούσε και να μιλήσει δημόσια για τα πραγματικά προβλήματα που προκάλεσαν οι περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικότερα στο ΠΝ ,φαίνεται ότι δεν θα του συγχωρεθεί ποτέ. Κι αν ήταν ακόμη ΥΕΘΑ ο Πάνος Παναγιωτόπουλος,πιθανόν η εύκολη λύση θα ήταν να αποδοθούν σε δική του επιθυμία η αποστρατεία ικανότατων αξιωματικών που αποτελούσαν επένδυση για το μέλλον και τους οποίους ένα κοινό στοιχείο τους συνδέει: η υπηρεσιακή σύνδεση που είχαν με τον Χρηστίδη όταν ήταν Α/ΓΕΝ.

Δύο αξιωματικοί με βιογραφικά …βαρύτατα και με θητεία σε σημαντικές θέσεις αποστρατεύθηκαν, από το ΠΝ . Πρόκειται για τον αρχηγό τάξης του 82 της Ναυτικών Δοκίμων Σπύρος Κονιδάρης ,Υπαρχηγός Στόλου μέχρι σήμερα και ο Δημήτρης Βουρουζέλης νούμερο δύο της ιδιας τάξης Αρχιεπιστολέας ΓΕΝ.

Όπως λένε όσοι έχουν γνώση των βιογραφικών τους λένε ότι αυτά συγκρίνονται “μόνο με το βιογραφικό του Α/ΓΕΣ Χρήστου Μανωλά για το οποίο έγινε τόσο ντόρος”.

Είναι βέβαιο ότι ο Αβραμόπουλος δεν έχει εικόνα όσων συμβαίνουν , αφού πραγματικά τηρεί αυτό που έχει πει ότι δεν θα ασχοληθεί με τις κρίσεις πέραν του επιπέδου των Αρχηγών. Επιπλέον είναι γνωστή η εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του Κοσμά Χρηστίδη.

Το ποιοι σπεύδουν να “σβήσουν” το παραλθόν πρέπει βέβαια να το αναζητήσουμε σ΄ όσους δεν αίσθάνθηκαν καθόλου καλά με την συνέντευξη Χρηστίδη.


















οnalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com