Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

"Μπλόκο" στις πιέσεις για τις κρίσεις! Το μήνυμα κορυφαίου αξιωματούχου του ΥΠΕΘΑ ....


Πιέσεις επί πιέσεων για τις κρίσεις των αξιωματικών ΕΔ .Και χρειάζεται να επεμβαίνει “πυροσβεστικά” η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για να προχωρούν τα συμβούλια κρίσεων. Κι όμως συμβαίνουν. Από τις 10 το πρωί συνεδριάζει το συμβούλιο κρίσεων που θα αποφασίσει ποιοι συνταγματάρχες θα προαχθούν. Μέχρι πριν από λίγο η συνεδρίαση δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί καθώς υπήρχαν πιέσεις για συγκεκριμένα ονόματα, που κατά την άποψη πολιτικών παραγόντων εκτός ΥΠΕΘΑ πρέπει να προαχθούν έστω κι αν η προαγωγή τους προκαλεί μεγάλα προβλήματα στην επετηρίδα. Το πιο άσχημο; Ότι στις πιέσεις αυτές δεν αντιδρούν καθόλου οι Αρχηγοί που τους αφορά το θέμα!

Χρειάστηκε να επέμβει υψηλότατος αξιωματούχος του ΥΠΕΘΑ και να στείλει σαφές μήνυμα σ΄ όσους πιέζουν ότι “όποιες πιέσεις ασκήθηκαν στα υψηλά κλιμάκια της ιεραρχίας δεν είναι δυνατόν να εξακολουθήσουν να γίνονται και στα χαμηλότερα επίπεδα της ιεραρχίας”. Το μήνυμα ήταν “να τηρηθεί απολύτως η σειρά”. 

Μένει να δούμε αν και μετά την παρέμβαση το συμβούλιο θα κατορθώσει να ολοκληρώσει την συνεδρίασή του!


































onalert,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com