Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ανοικτό το ενδεχόμενο σύστασης ελεγκτηρίου δαπανών στο Λιμενικό ....



Ανοικτό άφησε ο Υπουργός, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, το ενδεχόμενο να στηριχθεί η σύσταση ελεγκτήριου δαπανών στο Λιμενικό Σώμα. 

Όπως επεσήμανε εχθές στην επιτροπή της Παραγωγής και Εμπορίου, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο "τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις" ότι είναι και η διάθεση της πολιτικής ηγεσίας, που έχει προσκρούσει, ωστόσο, μέχρι σήμερα, σε όλες τις αντιστάσεις του Υπουργείου Οικονομικών. "Εδώ βλέπω μια ομοθυμία από όλους τους Βουλευτές . Θεωρώ ότι είναι ένα δίκαιο και σωστό αίτημα, το οποίο είμαστε διατεθειμένοι στα πλαίσια κάποιας τροπολογίας που θα κατατεθεί, να το εξετάσουμε" τόνισε μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με παρέμβαση του Υπουργού προ τριών μηνών επιλύθηκε το ζήτημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του Λιμενικού, στελέχη του οποίου αδυνατούσαν να έχουν κάλυψη, καθώς είχε καθυστερήσει η ενταλματοποίηση και η απόδοση χρωστούμενων προηγούμενων ετών. 

Πλέον ο Υπουργός Ναυτιλίας είναι αποφασισμένος, όπως δήλωσε σχετικά στη Βουλή, να προχωρήσει με τη βοήθεια όλων των κομμάτων στη Σύσταση Ελεγκτήριου Δαπανών, που θα δώσει οριστική λύση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανδρών και γυναικών του Λιμενικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com