Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Στο εδώλιο ο Σμπώκος για μίζα 500 χιλ. ευρώ από τα εξοπλιστικά – Ο Άρειος Πάγος απέρριψε αίτηση αναίρεσης- Σε δίκη και οι Α.Κάντας, Ν.Λεονταρίτης και Ζ.Ανδρουλάκης ...





Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο Γιάννης Σμπώκος κατηγορούμενος για τη μίζα των 500.000 ευρώ που φέρεται να έλαβε για το εξοπλιστικό πρόγραμμα Ερμής αφού ο Άρειος Πάγος απέρριψε αίτηση αναίρεσης με την οποία ζητούσε την αναίρεση του παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών.
Με το ίδιο βούλευμα- το οποίο πλέον είναι αμετάκλητο- παραπέμπονται σε δίκη εκτός από τον Γιάννη Σμπώκο οι Αντώνης Κάντας, Ν. Λεονταρίτης και Ζ. Ανδρουλάκης.
Ο Γιάννης Σμπώκος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απιστίας, ενώ Αντώνης Κάντας αντιμετωπίζει και την κατηγορία της δωροδοκίας.
Να σημειωθεί ότι οι Κάντας, Λεονταρίτης και Ανδρουλάκης δεν κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης στο Άρειο Πάγο κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σμπώκος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 16 ετών για τις μίζες του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο, ενώ έχει και άλλες δικαστικές εκκρεμότητες σε υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων.




















http://armynews.gr/?p=18840

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com