Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Έχουν ανάψει τα τηλέφωνα από Κατάρ για προαγωγή συνταγματάρχη!!!





Μόνο ο εμίρης του Κατάρ δεν έχει τηλεφωνήσει ακόμη στο Πεντάγωνο . Το δικό μας εννοούμε στην Μεσογείων! Δυο Αρχηγοί μας είναι εκεί ο Α/ΓΕΕΘΑ ο Κωσταράκος και ο Α/ΓΕΝ ο Αποστολάκης. Ο δεύτερος μάλιστα με πολύ σοβαρή αποστολή να συναντήσει το αφεντικό της Thyssen για το θέμα των υποβρυχίων.
Κι όμως το μυαλό και των δύο είναι στον συνταγματάρχη που γράφαμε χθες ότι ετοιμάζεται με “σπρώξιμο” από Βενιζέλο πλευρά να “προσπεράσει” τουλάχιστον πέντε συναδέλφους του για να γίνει ντε και καλά ταξίαρχος!
Και οι δυο αρχηγοί αντί να ασχοληθούν με τη δουλειά τους επικοινώνησαν με Αθήνα για να μάθουν τι γίνεται με την υπόθεση!!!
Να τους ενημερώσουμε εμείς ότι ο Αβραμόπουλος τα ‘χει πάρει “στο κρανίο”. Περισσότερα θα μάθουν με την επιστροφή τους από Κατάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com