Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Και δεύτερος ναύαρχος έφυγε με αιχμές; "Δεν χρησιμοποίησα πλάγια μέσα" ...




“Βροχή” πέφτουν τα “καρφιά” στις τελετές παράδοσης - παραλαβής αξιωματικών μετά από τις αποφάσεις για τις κρίσεις. Ήταν η σειρά του Υποναύαρχου Οικονομικού του ΠΝ Κ. Παναγόπουλου Οικονομικού Επιθεωρητή του ΠΝ να μιλήσει για “πλάγια μέσα” που εκείνος ποτέ δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει. Ούτε και τώρα οπότε και αποστρατεύθηκε.

Στην ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης των καθηκόντων του ο κ.Παναγόπουλος είπε μεταξύ άλλων.

“Δεν επιθύμησα την αποστρατεία μου, ούτε την επιδίωξα. Ουδέποτε επίσης χρησιμοποίησα πλάγιες μεθόδους για να επιτύχω τη συνέχιση της παραμονής μου στις τάξεις του ΠΝ εάν αυτό δεν επιθυμούσε να συνεχίσει να με έχει στις τάξεις του ή να προσπορισθώ οποιοδήποτε όφελος. Εχω ήσυχη τη συνείδησή μου, γιατί πιστεύω οτι προσέφερα στο Πολεμικό Ναυτικό περισσότερα από όσα έλαβα. Θεωρώ δε, οτι θα μπορούσε, εφόσον ήταν επιθυμητό από την ηγεσία του Πολεμικού μας Ναυτικού, να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε αυτό, δοθέντος ότι οι Οικονομικοί Αξιωματικοί του ΠΝ παρουσιάζουν στους ανώτατους βαθμούς, βαθμολογική προχώρηση ταχύτερη από τους μάχιμους και μηχανικούς συναδέλφους κατά τουλάχιστον δύο χρόνια, ενώ υπάρχουν και μεγάλα κενά, λόγω παραιτήσεων, στις τάξεις που ακολουθούν”. 

Είναι προφανές ότι δεν μπορεί όλοι οι αξιωματικοί που αφήνουν αιχμές …να έχουν καταλάβει λάθος. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. 
Κι όλα αυτά ενώ έρχονται οι μεταθέσεις εξωτερικού οπου γίνεται πραγματική σφαγή.








































οναλερτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com