Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Έτοιμα τα γενικά επιτελεία να εφαρμόσουν την απόφαση του ΣτΕ αλλά…




Τα τμήματα μηχανοργάνωσης των γενικών επιτελείων είναι έτοιμα να εφαρμόσουν την επαναφορά των μισθών του προσωπικού στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012. Το θέμα είναι ότι ακόμη δεν έχουν απόφαση!
Πότε επιτέλους θα καθαρογραφεί; Απ΄ ότι φαίνεται η επίσημη ανακοίνωση της απόφασης θα τραβήξει για να πάει όσο πιο κοντά στις ευρωεκλογές. Που σημαίνει ότι κάποιοι νομίζουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν το “τυράκι” που θα φέρει κάποιες “στρατιωτικές ψήφους” στην ΝΔ. Για το ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάμε.
Είναι εκτός πραγματικότητας όσοι το πιστεύουν αυτό γιατί το κλίμα που υπάρχει στους στρατιωτικούς είναι ότι “αν πάρουμε κάτι πίσω, το παίρνουμε με το σπαθί μας και δεν μας το δίνει ο Αντώνης πίσω”. Συνεπώς ας αφήσουν το ΣτΕ να δώσει στην δημοσιοτητα την απόφαση που απ΄ ότι μαθαίνουμε έτοιμη την έχουν.












http://armynews.gr/?p=17235

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com