Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται κατά των μεθοδεύσεων να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος!





Φαίνεται πρυτανεύει η δημοκρατική λογική στον ΣΥΡΙΖΑ και όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου η αξιωματική αντιπολίτευση, προσανατολίζεται ήδη στην καταψήφιση των αιτημάτων για άρση ασυλίας της Χρυσής Αυγής και απ΄ότι φαίνεται η προσπάθεια ΝΔ κια ΠΑΣΟΚ να θέσουν εκτός νόμου ένα κόμμα που τους ... ενοχλεί δεν θα έχουν αποτέλεσμα,
Μάλιστα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι «με βάση το ίδιο το Σύνταγμα, είναι αδύνατο έως απίθανο να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός Νόμου».
Πρόκειται για συνέχεια των δηλώσεων του Νίκου Βούτση, που επίσης μίλησε για μεθόδευση.
«Οταν μίλησα περί μεθόδευσης, δεν αναφέρθηκα στην Δικαιοσύνη, την οποία σεβόμαστε. Είναι, όμως, σαφές, ότι από πολιτικούς κύκλους και δημοσιολογούντες εδώ και καιρό παίζεται το σενάριο του να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ» είχε πει ο κ. Βούτσης.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ανησυχεί στην πράξη την Κουμουνδούρου είναι οι σκέψεις του κ. Σαμαρά και των συνεργατών του να «καθαρίσουν» τη Χρυσή Αυγή και να οδηγήσουν την Βουλή σε 282 βουλευτές.
Μία τέτοια κατάληξη, αποτελεί συνταγματική εκτροπή (σ.σ.: γιατί, η σημερινή Βουλή των 294 βουλευτών είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα;) όπως υποστηρίζουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύουν ότι αυτή η ιστορία μπορεί να μην σταματήσει στον Λαϊκό Σύνδεσμο και να συνεχιστεί και προς άλλα κόμματα. 
















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com