Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Καταδίκη των Γιώργου & Φώτη Μπόμπολα για συκοφαντική δυσφήμιση του Ν.Νικολόπουλου ...



Σε φυλάκιση ενός έτους για συκοφαντική δυσφήμιση του ανεξάρτητου βουλευτή και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Νικολόπουλου, καταδίκασε ομόφωνα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον Γιώργο Μπόμπολα και τον Φώτη Μπόμπολα, εκδότες της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ".

Η καταδίκη αφορούσε δημοσίευμα λίγο μετά την παραίτησή του από την θέση του υφυπουργού Εργασίας που το δικαστήριο δέχθηκε ότι είχε μόνο στόχο να πλήξει την ηθική υπόσταση του Ν.Νικολόπουλου και να απομειώσουν την πολιτική σημασία της παραίτησής του (λόγω της μνημονιακής στροφής του Α. Σαμαρά και της κυβέρνησης).
Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε:
«Σήμερα αποδείχτηκε επίσης, ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν να μετατρέπονται σε… 45άρια πιστόλια που στοχεύουν στην ηθική, κοινωνική και πολιτική εξόντωση των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας ψέματα και σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τα οποία καταδικάζει κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία.
Κατά συνέπεια, η σημερινή μέρα ήταν μία νίκη της δικαιοσύνης και της αλήθειας, αλλά και μία νίκη της αληθινής δημοσιογραφίας.
Και προσωπικά, με κάνει να ελπίζω ακόμα πιο βάσιμα, ότι οι μηνυτήριες αναφορές που έχουν υπογράψει χιλιάδες πολίτες για τις λοβιτούρες στα μεγάλα έργα, αλλά και για πολιτικές συμπεριφορές που ενδεχομένως συνιστούν εσχάτη προδοσία, οδηγώντας την Ελλάδα στα τάρταρα της φτώχειας, θα βρουν επίσης την οδό της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες, όσο και αν πολεμιούνται, είναι εδώ. Και θα επιστρέψουν πολύ δυνατοί, να τιμωρήσουν τους προδότες και τους επίορκους!» 














defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com