Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Εκδικάστηκε η αγωγή για το "κούρεμα" στο ΜΤΝ ...



Εκδικάστηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων η αγωγή του ΜΤΝ κατά της Τράπεζας της Ελλάδας για το PSI. 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα αλλά και με συγκεντρωμένους απόστρατους έξω απ΄ αυτή έγινε η δίκη. Τα επιχειρήματα των αποστράτων ακλόνητα και η “άμυνα” των εναγομένων μάλλον αστεία. Υποστήριξαν στα σοβαρά ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τους δικαιούχους του ΜΤΝ για τις επιπτώσεις του PSI, αλλά θα έπρεπε εκείνοι να ανζητήσουν ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας του ΜΤΝ.

Φυσιολογικά η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία ακόμη πολύ δύσκολη δικαστική απόφαση, αφού όσοι παρακολούθησαν την διαδικασία δεν μπορούν να φανταστούν μ΄ αυτά που ακούστηκαν ότι η αγωγή θα απορριφθεί. 




























onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com