Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Πόσοι ένστολοι ,ποιοι,πότε και πως θα πάρουν από το πλεόνασμα - Τι λέει το Οικονομικών ...



Το υπουργείο Οικονομικών μέσω διαρροών “περιγράφει” τον τρόπο με τον οποίο θα δοθεί το όποιο πλεόνασμα. Ποιοι ,πόσοι ,πότε και πως θα το πάρουν;
“Οι ένστολοι που θα λάβουν το εφάπαξ επίδομα αλληλεγγύης ανέρχονται σε 64.065 άτομα. Από αυτούς οι 26.525 είναι αστυνομικοί, 2.315 λιμενικοί, 1.480 από το Πυροσβεστικό Σώμα και 33.745 του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 
Ως όριο καθορίζονται τα 1.500 ευρώ στις ακαθάριστες τακτικές αποδοχές, χωρίς νυχτερινά και πενθήμερα. 
Το επίδομα θα δοθεί, εφάπαξ χωρίς κρατήσεις και φόρους, με βάσει το μηνιαίο εισόδημα που είχαν τον Ιανουάριο του 2014, ενώ η καταβολή του θα γίνει στις 9 Μαΐου του 2014. 
Υπενθυμίζεται ότι, σε ό,τι αφορά τις ασφαλιστικές εισφορές αυτές μειώνονται κατά 3,9% φέτος, ενώ έχουν ήδη μειωθεί κατά 1,1% πέρσι”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com