Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Νέα Δημοσκόπηση – Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα η Χ.Α.και το Το Ποτάμι ...




Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 2 μονάδες διαφορά έναντι της Ν.Δ. καταγράφει νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύει αύριο Πέμπτη, η εφημερίδα Το Ποντίκι.
Αναλυτικότερα στην έρευνα που διενήργησε η Pulse RC, καταγράφεται προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, κυριαρχία του «Κανένα» και προβάδισμα Σαμαρά στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, διψήφια ποσοστά για Χρυσή Αυγή και Ποτάμι.
Συγκεκριμένα ως προς την πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές καταγράφονται: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 2% έναντι της ΝΔ, με μείωση του ποσοστού και των δύο κομμάτων. Διατήρηση της «Χρυσής Αυγής» σε διψήφιο ποσοστό, επίσης διψήφιο ποσοστό για το «Ποτάμι», συρρίκνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. και των ΑΝ.ΕΛΛ. και σταθερότητα της ΕΛΙΑΣ/ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ.
Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, προβάδισμα του Αντώνη Σαμαρά κατά 8% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, αλλά με κυριαρχία του… «Κανένα» με 44%.






















rashonline.gr/νέα-δημοσκόπηση-προβάδισμα-συριζα-τρ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com