Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΓΕΕΘΑ: Χωρίς σπατάλες η παρέλαση της 25ης Μαρτίου ...




Σε χαμηλά επίπεδα κρατήθηκε σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ το κόστος της φετινής παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρά τη συμμετοχή μηχανοκίνητων μέσων, αεροσκαφών και ελικοπτέρων των Τριών Όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Συγκεκρικένα όπως διαβεβαίωναν αρμόδιες πηγές του ΓΕΕΘΑ, το κόστος συμμετοχής των μηχανοκίνητων μέσων διατηρείται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και καλύπτεται από τα συνήθη λειτουργικά κονδύλια των καθημερινών δραστηριοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Κατά τις πηγές που επικαλείται το iefimerida.gr με ανάρτησή του, το χαμηλό κόστος εξασφαλίστηκε καθώς τα μεν μηχανοκίνητα μέσα είτε βρίσκονται ήδη σε στρατόπεδα της Αττικής και χρησιμοποιούνται στην προγραμματισμένη εκπαίδευση των νέων ανθυπολοχαγών είτε έχουν προωθηθεί σε μονάδες και εργοστάσια εντός Αττικής, στο πλαίσιο προγραμματισμένων τεχνικών επιθεωρήσεων.
Οι δε πτήσεις των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων, πρόσθεταν οι ίδιες πηγές, εντάσσονται στο εξαμηνιαίο πρόγραμμα πτητικής εκπαίδευσης- συντήρησης των ιπταμένων και ως εκ τούτου δεν αποτελούν επιπλέον πτητικό έργο.
Σε έγγραφό του εξάλλου προς τους προέδρους των θεσμικών Ενώσεων Αποστράτων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος διευκρινίζει πως αν το επιθυμούν, τα μέλη των Ενώσεων μπορούν να προσέλθουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου φορώντας τα παράσημά τους με πολιτική περιβολή.
epistoli_kwstarakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com