Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Εισιτήριο πέντε ευρώ για τα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ ανακοίνωσε ο Α. Γεωργιάδης ...




«Εισιτήριο πέντε ευρώ θα καταβάλλουν όλοι όσοι προσέρχονται για επίσκεψη στα πολυϊατρεία του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) τα οποία αντικαθιστούν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ»,  επεσήμανε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο». 
Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε ευτελές το πόσο των πέντε ευρώ, ενώ διευκρίνισε ότι θα πηγαίνει ως πόρος για την εξέταση των ανασφάλιστων.
Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης από τη στιγμή που αυτά τα πολυϊατρεία εντάσσονται στο ΕΣΥ, θα ισχύσει και σε αυτά ό,τι ισχύει ήδη στο ΕΣΥ.





















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com