Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Οι κρίσεις μέχρι και το στόλο βγάζουν στο Αιγαίο!




Τι σου κάνουν οι Αρχηγοί τις ημέρες των κρίσεων. Έβγαλε λέει όλο το στόλο στο Αιγαίο ο αρχηγός στόλου για τις ασκήσεις Αστραπή και Ορμή.
Δεν θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες περί “όλου του στόλου” και θα κρατήσουμε και ερμητικά κλειστό το στόμα μας για τα προβλήματα και τις ελλείψεις. Δεν φταίει εξάλλου ο αρχηγός γι΄ αυτά, φταίει όμως που δεν τα λέει παραπάνω για να μην χαλάσει …την νιρβάνα.
Θα πούμε όμως ότι δεν είναι ανάγκη να καίμε τόσα πετρελαία για μια απλή συνεδρίαση του συμβουλίου αρχηγών την Τετάρτη. Για την οποία έχουν ληφθεί ήδη οι αποφάσεις. Είτε έβγαινε ο στόλος είτε δεν έβγαινε.











http://armynews.gr/?p=17095

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com