Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

AN EINAI ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΜΕΤΡΑ Η "ΕΛΙΑ"...




Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου 
Βέτο στην υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς» βάζουν αρκετές πολιτικές κινήσεις που συμμετέχουν στο εγχείρημα.
Οι αναταράξεις με τους 58 και η απόδρασή τους από το κάδρο του ευρωψηφοδελτίου φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή . Σύμφωνα με πληροφορίες οι πολιτικές κινήσεις που στηρίζουν την «Ελιά» δεν προτίθενται να αποδεχτούν την κάθοδο της κ. Γεννηματά αρνούμενες να υποστηρίξουν ένα ευρωψηφοδέλτιο που παραπέμπει σε οτιδήποτε «παλιό».
Έντονο προβληματισμό για την ενδεχόμενη παρουσία Γεννηματά αλλά και άλλων υποψηφίων που πιθανότατα θα κληθούν να πλαισιώσουν την ευρωλίστα διατυπώνει η «Δυναμική Ελλάδα» υπό τον Ηλία Μόσιαλο η οποία διαμηνύει στο ΠΑΣΟΚ πως σε περίπτωση που μπουν ονόματα πολιτικών οικογενειών, πρώην υπουργών ή που δεν παραπέμπουν στο νέο θα αποχωρήσει από το εγχείρημα.
Για την ακρίβεια οι πολιτικές κινήσεις θα κάνουν αυτό που επέλεξαν και οι 58 μη συμμετέχοντας ως συλλογικότητα στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς». Τα δημοσιεύματα που συντηρούν το όνομα Γεννηματά έχουν θορυβήσει τις πολιτικές κινήσεις που απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα ακόμη και πριν από την Συνδιάσκεψη!
Το θέμα είναι γνωστό στο ΠΑΣΟΚ που περιμένει τις αποφάσεις Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει μοιραστεί με κανέναν προς το παρόν τις σκέψεις του γνωρίζοντας ότι πρέπει να κάνει χειρουργικές κινήσεις από εδώ και πέρα. Γιατί εάν συμβεί ακόμη ένα στραβοπάτημα το ΠΑΣΟΚ θα μείνει στην «Ελιά» να μετράει τα κλαδιά της μόνο του μαζί με την Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου.
Πάντως αρκετοί στην Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι το ψηφοδέλτιο για να αποκτήσει έστω κάποια δυναμική θα πρέπει να συμπεριλάβει και υποψηφιότητες τύπου Γεννηματά.


















newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com