Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ντροπή: Συνέλαβαν 90χρονη με Αλτσχάιμερ για χρέη στο Δημόσιο !!!!!




Δραματικές ώρες έζησε μία 90χρονη γυναίκα με Αλτσχάιμερ όταν την συνέλαβαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ επειδή όφειλε 5.000 ευρώ στο Δημόσιο.
Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε χαθεί και όταν την εντόπισαν άνδρες της αστυνομίας να περιπλανιέται στους δρόμους την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Έπειτα  από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπίστωσαν ότι η 90χρονη χρωστούσε 5.000 ευρώ στο Δημόσιο και την οδήγησαν στο κρατητήριο.

Συγγενικό της πρόσωπο μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και είπε ότι η 90χρονη μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο.
Το θέμα πάντως έλαβε και πολιτικές διαστάσεις καθώς έφθασε μέχρι τη Βουλή, όταν  ο Γεράσιμος Γιακουμάτος απηύθυνε ερωτήματα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια.












newsbomb


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com