Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

"ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ"...14 νέα κόμματα μέσα σε 20 μήνες !!!




Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, ακόμα και μοντέλα εκφράζουν την επιθυμία να ασχοληθούν με τα... κοινά
Μπορεί η Ελλάδα να είναι μια πολύ μικρή χώρα αλλά ο αριθμός των κομμάτων πληθαίνει συνεχώς.
Η απαξίωση της πολιτικής ζωής είναι δεδομένη και όλο και λιγότεροι πολίτες ασχολούνται με τα πολιτικά δρώμενα, ωστόσο στη χώρα μας έχει δημιουργηθεί το εξής παράδοξο:
Ο αριθμός των πολιτικών κομμάτων αυξάνεται συνεχώς και όλο και περισσότεροι αστέρες της τηλεόρασης και των θεαμάτων στρέφονται προς τα... κοινά.
Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, ακόμα και μοντέλα εκφράζουν την επιθυμία να ιδρύσουν το δικό τους “πολιτικό start-up”.
Στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ συζητείται με περίσκεψη το φαινόμενο όλο και περισσότερων προσώπων που αποφασίζουν ότι δεν είναι απαραίτητο να ενταχθούν σε ένα κόμμα προκειμένου να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στη Βουλή, στην Ευρωβουλή ή στο τοπικό συμβούλιο.
Από τις εκλογές του 2012 έως σήμερα έχουν ιδρυθεί 14 νέα κόμματα!!!





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com