Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

"Αποστολή εξετελέσθη στο Κατάρ" για τον Α/ΓΕΝ ...



Η εξαιρετικά δύσκολη και με μεγάλο ρίσκο αποστολή που ανέλαβε ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης στο πρώτο στάδιό της πήγε καλά. Ο λόγος για το ραντεβού που είχε με τον επικεφαλής της γερμανικής Thyssen ο οποίος μέσα στην εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα για να συναντηθεί και με τον ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Η συνάντηση Αποστολάκη - Ατζποντίεν έγινε στο Κατάρ. Οι γερμανοί δείχνουν πρόθυμοι να κλείσουν το θέμα των υποβρυχίων αφού ξέρουν ότι παθαίνουν ζημιά μ΄ όλη αυτή την υπόθεση. Κάτι που ο Βενιζέλος ποτέ δεν καταλαβε και γι΄ αυτό προχώρησε στην συμφωνία του 2010 με τον Σάφα,χωρίς όπως προέκυψε να έχει διασφαλιστεί η ολοκλήρωση ναυπήγησης των υποβρυχίων.
Ο Α/ΓΕΝ έχει πάρει μεγάλο ρίσκο, αλλά γι΄ αυτό υπάρχουν οι Αρχηγοί κι όχι για να ασχολούνται με τα ασήμαντα. Ανεξάρτητα αν θα πετύχει να παραλάβει τα υποβρύχια ή όχι η λογική του να βγει μπροστά και να το προσπαθήσει μάλλον πρέπει να παραδειγματίσει όσους εξακολουθούν να είναι πιστοί της λογικής “βάλε το πρόβλημα κάτω από το χαλί για τον επόμενο”.



































οναλερτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com