Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο Α.Σαμαράς διέγραψε το Ν.Κακλαμάνη!!!



Διαγράφηκε ο βουλευτής της Α΄Αθηνών και υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Α.Σαμαρά, έπειτα από την κίνησή του να μην ψηφίσει το άρθρο 1 του πολυνομοσχεδίου (δήλωσε "παρών").
Ο βουλευτής δεν είναι τυχαίος και συγκεντρώνει ισχυρή στήριξη στο εσωτερικό της ΝΔ (είχε λάβει ως υποψήφιος γραμματέας κόντρα στην κομματική γραμμή το 35% των ψήφων).
Θα έχει επιπτώσεις η διαγραφή του και ο τρόπος με τον οποίο έγινε. Εχει σχέση, σίγουρα και με τις δημοτικές εκλογές. Ήθελαν από καιρό να τον διαγράψουν και τώρα βρήκαν την αφορμή.
Είναι η δεύτερη απώλεια της ΝΔ μετά την παραίτηση Μ.Χαρακόπουλου από την κυβέρνηση.
Υπέρ του άρθρου 1 του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις διατάξεις για το κοινωνικό μέρισμα και την λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ ψήφισαν 152 βουλευτές, κατά ψήφισαν 135 και «παρών» ένας, ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Με 151 ψήφους υπέρ, 136 κατά και ένα «παρών» ψηφίστηκε και το άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις διατάξεις για τις τράπεζες και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Ο Ανδρέας Ψυχάρης από τη Νέα Δημοκρατία και η Άντζελα Γκερέκου από το ΠΑΣΟΚ απουσίασαν και οι επιστολικές ψήφοι τους δεν προσμετρήθηκαν.
















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com