Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Γ.Μουρούτης: «Επιτέλους! Διαγράφηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης» ...





Φαίνεται ότι κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία περίμεναν "στη γωνία" τον βουλευτή και υποψήφιο δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη μετά το πρώτο αντάρτικο, να ανακοινώσει δηλαδή την υποψηφιότητα του για το Δήμο της Αθήνας κόντρα στην έμπνευση του Αντώνη Σαμαρά...
Μετά και την άμεση αντίδραση του Α.Σαμαρά που προκάλεσε η στάση του Νικήτα Κακλαμάνη να ψηφίσει «παρών» στο άρθρο 1  σχετικά με την «εργαλειοθήκη» του ΟΟΣΑ, ο πρωθυπουγός ανακοίνωσε την διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, σε σχόλιο του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, σχετικά με την εν λόγω εξέλιξη έγραψε:
«Επιτέλους! Διαγράφηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης», προσθέτοντας πως «πολύ κακό έκανε ήδη στη Νέα Δημοκρατία!».









































defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com