Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ..."Kούρεμα" 84% σε δάνεια 54χρονης άνεργης μητέρας από την Καβάλα!





Στην ευνοϊκή απόφαση να προστατέψει την πρώτη κατοικία της 54χρονης άνεργης μητέρας 2 παιδιών και να κουρέψει τα χρέη της σε ποσοστό 84% κατέληξε το Ειρηνοδικείο Καβάλας.
Η 54χρονη – μέλος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος όφειλε στις τράπεζες περίπου 206.000 ευρώ για χρέη από δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Το δικαστήριο αποφάσισε την εξαίρεση από την εκποίηση της πρώτης κατοικίας της 54χρονης, και όρισε την καταβολή μηνιαίας δόσης ύψους 199 ευρώ για 15 χρόνια, μετά την πάροδο της περιόδου χάριτος 5 ετών. Με την απόφαση αυτή, κουρεύεται το χρέος κατά 84% και στο τέλος της 20ετίας θα έχει πληρώσει περίπου 36.000 ευρώ.
«Η κατάσταση για την οικογένεια μου ήταν πολύ δύσκολη καθώς και εγώ κι η κόρη μου είμαστε άνεργες, ενώ ο γιος μου είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς με τη βοήθεια του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος πετύχαμε μία πολύ ευνοϊκή απόφαση» δήλωσε η 54χρονη στο radio1d.gr.








http://www.makeleio.gr/?p=57766

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com