Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

"Για όλα φταινε...οι γκόμενες"!!! Και για τις κρίσεις στις ΕΔ; Τα απίστευτα που ακούγονται ...



Νεύρα πολλά στα Γενικά Επιτελεία όσο οι μέρες περνούν και δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο των κρίσεων στους Αρχηγούς. Για να ακριβολογούμε η νευρικοτητα εντοπίζεται μόνο στον πέμπτο όροφο του ΓΕΕΘΑ .

Από που προκύπτει η νευρικότητα κάποιων αξιωματικών που για άγνωστο λόγο θεωρούν ότι η παραμονή ή όχι του στρατηγού Κωσταράκου τους αφορά άμεσα; Μα απ΄ όσα ακούγονται για όσους ασκούν κριτική σε αποφάσεις και κινήσεις της περιόδου Κωσταράκου. Είναι “κακοί,δόλιοι,καθοδηγούμενοι, “σπρώχνουν” άλλο για αρχηγό” , όλα αυτά ήταν αναμενόμενα να ακούγονται τέτοια περίοδο στους διαδρόμους. Αλλά την πιο απίθανη …αιτιολόγηση για δημοσιογράφο που ασκεί κριτική σην ηγεσία του ΓΕΕΘΑ την μάθαμε μόλις! “Έχει …γκόμενα ΣΥΡΙΖΑΙΑ που τον επηρεάζει”! Προφανώς ο Αρχηγός για το ήθος του οποίου ουδείς μπορεί να πει το παραμικρό δεν έχει ιδέα γι΄ αυτές τις αστειότητες. Και είναι βέβαιο ότι αν εντοπίσει τον αυτόκλητο και ανόητο “υπερασπιστή” του θα τον αντιμετωπίσει αναλόγως. Είπαμε να υπάρχει νευρικότητα αλλά να υπάρχουν και όρια.

ΥΓ. Πάλι καλά που δεν υποπτεύεται τον δημοσιογράφο αξιωματικός του ΠΝ γιατί τότε θα χρησιμοποιούσε και το γνωστό περί “καραβιού” που όλα μπορεί να …τα κάνει.

ΥΓ 2. Το βίντεο για να χαλαρώσει η ένταση και τα νεύρα . Εκπληκτικός Δήμος Μούτσης. 



















onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com