Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ "ΜΥΣΤΡΙ" ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ "ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ"...Ποιος είναι …το μυστρί του ΓΕΕΘΑ; ...




Ποιος είναι το “μυστρί” του ΓΕΕΘΑ; Έχουν να λένε για αξιωματικό στο ΓΕΕΘΑ ο οποίος νομίζοντας ότι κάνει καλό στην ηγεσία του , έχει επιδοθεί σε απίστευτο πόλεμο λάσπης κατά οποιουδήποτε θεωρεί ότι “πολεμάει τον αρχηγό του”.
Το “μυστρί” δεν σταματά πουθενά κάνοντας λόγο για κάποιους που χτυπούν τον αρχηγό επειδή “θελουν λεφτά” και φθάνει ακόμη σε πολύ λεπτά ζητήματα που αφορούν στην προσωπική ζωή αξιωματικών υποψηφίων για αναβάθμιση! Κι αφού τελειώνει μ΄ αυτούς μετά περνά ένα χεράκι λάσπης κι όσους εκτός σττατεύματος θεωρεί “εχθρό”.
Σ΄ ότι αφορά στα λεφτά είναι απορίας άξιο γιατί δεν πάει στον εισαγγελέα να καταγγείλει ότι γνωρίζει, για να μάθει και ο κόσμος τι συμβαίνει. Για τα προσωπικά ζητήματα αν συνεχίσει …το μυστρί θα έχει μεγάλο πρόβλημα απο τους “λασπωμένους”.







http://armynews.gr/?p=15305

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com