Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ο αφελής Τουρνάς και ο πόλεμος κατά Βαίτση για το ΓΕΑ ...




Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Χρήστος Βαϊτσης έχει την απόλυτη στήριξη του Πενταγώνου, για να γίνει ο επόμενος Α/ΓΕΑ και να αντικαταστήσει τον πτέραρχο Τουρνά. Ο τελευταίος το φυσάει και δεν κρυώνει που πίστεψε ότι ο Κωσταράκος θα τον στήριζε και θα τον “επέβαλλε”. Όποιοι τον “παραμύθιασαν” έχουν αρχίσει ήδη να κρύβονται.
Ο Βαϊτσης βέβαια δέχεται πυρά από το σύστημα του γραμματέα του Πενταγώνου Αντώνη Οικονόμου ο οποίος είναι υπέρ της άποψης να μην γίνουν αλλαγές σε επίπεδο αρχηγών. Το δεύτερο “σύστημα” που πολεμά την κάθοδο Βαίτση στην Αθήνα είναι αυτό του προέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη! Τι χατήρι δεν είχε κάνει στον “Βαγγέλα” ο Βαίτσης ερευνάται…








http://armynews.gr/?p=15357

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com