Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πράκτορες της CIA φυγάδευσαν τον Γιανούκοβιτς μακριά από την Ουκρανία! ...




Το θρίλερ με την τύχη του καταζητούμενου πλέον πρώην προέδρου της Ουκρανίας καλά κρατεί με τα σενάρια, τις φήμες και τις διαδόσεις να δίνουν και να παίρνουν για το που κρύβεται ο άνθρωπος πουαιματοκύλησε το Κίεβο.
Σήμερα μια ρωσική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, υποστηρίζει σε άρθρο της πως πίσω από την «εξαφάνιση» του Γιανούκοβιτς κρύβονται πράκτορες της CIA!
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πράκτορες της αμερικανικής κεντρικής υπηρεσίες πληροφοριών κατάφεραν κάτω από άκρα μυστικότητα να φυγαδεύσουν μακριά από την Ουκρανία τον φιλορώσο πολιτικό που κατηγορείτε για μαζικές δολοφονίες.
g1
Μάλιστα όπως γράφει το άρθρο, του προσέφεραν την δυνατότητα μιας νέας ζωής μακριά από τους διώκτες του και εγγυήσεις ασφάλειας των μελών της οικογένειας του.
Το σενάριο αυτό που υποστηρίζει η Rossiyskaya Gazeta για πολλούς στη Δύση δεν είναι τίποτα άλλο από προπέτασμα καπνού για να καλυφθούν οι υποψίες πως οι ρώσοι είναι εκείνοι που κρύβουν τον Γιανούκοβιτς στο αρχηγείο μάλιστα του ρωσικού στόλου στη Κριμαία.
g2
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή κυνηγά όλη η Ουκρανία δεν μπορεί να εξαφανίστηκε δια μαγείας. Το λογικό σενάριο σύμφωνα με τους Ρώσους είναι πως τον βοηθούν ξένα κέντρα.
Εκτιμούν πως δεν είναι λογικό το πόσο εύκολα σήκωσε την λευκή σημαία απέναντι στους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές και υποχώρησε από την εξουσία την ώρα μάλιστα που ετοιμαζόταν να κατεβάσει στους δρόμους τον στρατό.
Η εξήγηση σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα είναι πως οι ξένοι διπλωμάτες που τον επισκέφτηκαν, του υποσχέθηκαν ασφαλή διαφυγή από την χώρα αν εγκατέλειπε την εξουσία. Και συγκεκριμένα αμερικανοί πράκτορες που συμφώνησαν να τον βοηθήσουν να «φτιάξει τις βαλίτσες του», να πάρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό μαζί του, και να ταξιδέψει μακριά από την φλεγόμενη Ουκρανία χωρίς εισιτήριο επιστροφής.















http://www.makeleio.gr/?p=64691

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com