Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΣΑΓΕ στις 5 Μαρτίου. Ποιοι κινδυνεύουν από ποιους με αποστρατεία ...





Με την επιστροφή Αβραμόπουλου από τις ΗΠΑ στις 5 Μαρτίου προγραμματίστηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων για να γίνουν οι κρίσεις . Τα “μαχαίρια” βέβαια έχουν αρχίσει να ακονίζονται ήδη.
Δύο τα βασικά πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν. Ο ένας ο αρχηγός στόλου αντιναύαρχος Λίτσας. Συμμαθητής του Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη θεωρείτε εκλεκτός της Συγγρού η οποία ήθελε να τον κάνει από πέρσι αρχηγό. Γιατί δεν τον έκανε θα πείτε; Γιατί όταν λέμε εκλεκτός της Συγγρού εννοούμε τον κλάδο αποστράτων ο οποίος δεν έχει πια καμία δύναμη. Το ερωτημα είναι λοιπόν τι θέλει ο Αποστολάκης. Θέλει να τον κρατήσει; Κατά βάθος όχι . Ο Αποστολάκης θα προτιμούσε να τοποθετηθεί αρχηγός στόλου ο μέχρι τώρα υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιναύαρχος Θεοδοσίου. Το ίδιο θέλει και ο Κωσταράκος και είναι μάλλον σπάνιο που συμφωνεί με άλλον αρχηγό. Επίσης ο Αβραμόπουλος δεν έχει αντίρρηση. Άρα το θέμα είναι καθαρά του Αποστολάκη ο οποίος άρχισε ήδη να δέχεται πιέσεις μέσω δημοσιευμάτων όπως αυτό του antinews που έγραφε ότι κάποιοι χάρισαν το ναυτικό στο ΠΑΣΟΚ κι άλλα τέτοια . Είπαμε όμως οι απόστρατοι της Συγγρού επί της ουσίας λύσεις δεν μπορούν να επιβαλλουν.
Το δεύτερο πρόσωπο που θα απασχολήσει είναι αυτό του αρχηγού τακτικής αεροπορίας του Χρίστου Βαίτση . Ο οποίος πήγαινε για Α/ΓΕΑ και τώρα “παίζεται” η αποστρατεία του. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Τουρνάς ως Α/ΓΕΑ θα ζητήσει την αποστρατεία του Βαίτση. Εδώ τώρα υπάρχει ένα θέμα με κάποιους από το επιτελείο Αβραμόπουλου οι οποίοι θέλουν τον Βαίτση. Ο Τουρνάς ομως που δεν έχει να ρισκάρει πια τίποτα θα κάνει το χατήρι και του Κωσταράκου ο οποίος δεν θέλει τον Βαίτση.
Αυτά προς το παρόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com