Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ...





Διαβάστε το αλβανικό άρθρο όπως δημοσιέυεται στο echedoros-a.gr..
«Τρομοκρατικές ομάδες δημιουργήθηκαν στο νότιο τμήμα της χώρας για την απελευθέρωση της Χιμάρας, των Άγιων Σαράντα, της Δερβιτσάνης, της Δρόπολης , τους Γεωργουτσάτες, τις Δρυμάδες και το Κηπαρό και ορισμένα χωριά που πιστεύουν ότι πρέπει να ενταχθούν σε μια αυτονομία στο αλβανικό κράτος», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.
Η τρομοκρατική οργάνωση που χρηματοδοτείται από λομπίστες για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου, έχει κυκλοφορήσει πλατφόρμα για την αυτονομία.
Έλληνες Ορθόδοξοι κληρικοί χρηματοδοτούν την κίνηση αυτή και μεταξύ τους θεωρούνται ύποπτοι αρκετοί επίσκοποι υψηλού επιπέδου.
Πριν από ημέρες- συνεχίζει το δημοσίευμα- οι δύο σύμμαχοι της Αναγέννησης, ο Βαγγέλης Ντούλε και ο Βασίλης Μπολάνος, προέβησαν σε κλήσεις κατά του αλβανικού κράτους και απαίτησαν περισσότερη αυτονομία στην ελληνική μειονότητα, μια πρωτοβουλία που υποστηρίχθηκε από το βουλευτή του LSI (Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ενσωμάτωση), Βαγγέλη Τάβο.
Η αστυνομία και ο Σαϊμίρ Ταχίρι (υπουργός Εσωτερικών) σιωπούν και δεν προβαίνουν σε δηλώσεις.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε κοντά στο χωριό Δρυμάδες που είναι γνωστό ότι ανήκει στην εκλογική περιφέρεια των βουλευτών του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Κότσο Κοκοδήμα και Έντι Ράμα, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.















http://www.makeleio.gr/?p=64584

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com